Racketwisselen

  Regels racketwissel

Wanneer:
Maandag-, dinsdag- en vrijdagochtend van 09:00 uur tot 10:30/11:00 uur.
Woensdagavond van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Duur wedstrijden:
Er worden wedstrijden gespeeld van 30 minuten. Als er bij aanvang van het racketwisselen niet meer dan 12 personen aanwezig zijn, worden er wedstrijden van 45 minuten gespeeld. (In onderling overleg kan ook gekozen worden voor een half uur.

Aanwezigheid:
Voor elke wedstrijd vindt er een loting plaats d.m.v. het trekken van nummers.
Degenen die de nummers 1 t/m 12 trekken mogen de tennisbaan op om te spelen. Degenen met een nummer boven de 12 moeten wachten tot de volgende wedstrijd.
Om mee te loten voor de wedstrijd moet je 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn. (Bij wedstrijden van een half uur dus 5 minuten voor het hele uur en 5 minuten voor het half uur) Men weet dan ook tijdig hoeveel nummers meedoen met de loting. Iedereen kan op tijd een nummer trekken zodat er eerlijk geloot kan worden en de wedstrijden op tijd kunnen beginnen.

Loting:

Voor de eerste wedstrijd wordt door alle aanwezige een nummer getrokken. Degenen met de nummers boven 12 moeten de eerste wedstrijd wachten. Bij de volgende trekking mogen de uitgelote deelnemers van de eerste wedstrijd het eerst een nummer trekken. Degene die al gespeeld hebben mogen hierna een nummer trekken. Bij iedere volgende trekking mogen eerst de deelnemers die al een keer zijn uitgeloot eerst een nummer trekken, zodat ze er verzekerd van zijn dat zij niet weer een wedstrijd moeten wachten. De regel geldt bij een deelname van maximaal 18 spelers.

Zijn er meer dan 18 spelers bij het racketwisselen worden er 4 wedstrijden (van 09:00 tot 11:00 uur) gespeeld zodat iedereen minimaal 2 wedstrijden kan spelen. Deelnemers die geen wedstrijd hebben gespeeld, dus degenen die zijn uitgeloot en te laat waren voor de eerste loting, gaan bij de volgende loting voor. Zij spelen de 2e wedstrijd. Voor de 3de en 4de wedstrijdgaan de deelnemers die maar een wedstrijd hebben gespeeld voor bij de loting. Dit geldt niet voor degenen die door het te laat komen maar een wedstrijd hebben gespeeld. Moet men eerder weg geeft dit ook geen recht om aan de loting mee te doen.

In onderling overleg en met ieders toestemming kan hiervan worden afgeweken.

Deze afspraken gelden voor elke opkomst t/m 24 deelnemers.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 478 503 584

Adres

Sparrendreef 7
5807 EK Oostrum

KVK-nummer

40165967